Hinta 20 e + post.

    Tilaa sähköpostilla
 

 

Heikki Juutilainen

Tulkin tulkki
- Suveniirejä työmatkoilta Neuvostomaasta


ISBN 978-952-99961-2-4
Sid. 160 sivua
Koko 135 x 185 mm

Kirjoittaja ja taittaja Heikki Juutilainen

 
 
 Kokemuksia ja elämyksiä tulkkausreissuilta eri puolilla "nostalgista" Neuvostoliittoa. Enemmän kuin mitä tavallinen turisti kohtaa.

 Loputtomalta tuntuva muuttumattomuus, joka kuitenkin pitää sisällään yllättäviä käänteitä on luonteenomaista niin venäläiselle maisemalle kuin elämäntyylillekin. Siihen kaikkeen liittyy jotain arvoituksellista, joskus jopa kohtalonomaista ja mystistä, ja usein täysin käsittämätöntä. Niinpä nämäkin muistot toisaalta ovat edelleen siellä, mutta osaa niistä ei enää koskaan löydä.
- - -
Löysin Neuvostoliitosta ennenkaikkea huimaa eksotiikkaa, osittain sitäkin, jota finski-turistit sieltä hakivat, ja tunsin samaa seikkailumieltä, jota muutkin vientimiehet ja -naiset ovat tunteneet tuolla omalaatuisella markkina-alueella. Mutta löysin mielestäni myös paljon muuta.
- - -
Olkoot nämä tunnelmat ja havainnot pieniä suveniirejä myös niille Neuvostoliiton kävijöille, jotka eivät ehtineet pitää omaa päiväkirjaa.

 Katso lukijoiden kommentteja
 

     

     

 Sisällys:

Lukijalle Ensivaikutelman saa vain kerran "Meillä on kaikkea... myös suolaa!" Kostamus keskelle korpea Leijonan metsästystä ja samppanjaa Messut haukkatarhassa Kävelyllä Moskovassa Leipää ja sirkushuveja Maaseudun idylliä Ensimmäiset sodan jälkeen Aeroflotilta ei pakkikaan puutu Bolshoi jumorist Uralin rinteillä Lada – armaani Tulkin tulkki Karjalan kolkkapojat Pyhiinvaeltaja numero 755 Paluu Karjalaan Epilogi

 Kirjassa on tekijän tussipiirroskuvitus

    

 

Auri-Julkaisut
Heikki Juutilainen
puh 040-770 6153

 < ALKUUN